Arany csomag

16 alkalom

Az arany csomag egy 16 alkalmat tartalmazó, 4 hetes, intenzív program, mely az első alkalommal egy személyes konzultációval, állapotfelméréssel, táplálkozási tanácsadással kezdődik, és az utolsó alkalommal egy a programot lezáró részletes kiértékeléssel zárul.

Állapotfelmérés

Ahhoz, hogy tudjam, hogy merre induljunk el, szükségem lesz egy alapos állapotfelmérésre. Sort kerítünk a méretvételre, valamint az általános erőnlétedet is felmérem a megfelelően személyre szabott edzésprogramod összeállításához.

Pulzusmérés

Minden egyes edzésem pulzuskontrollált, hiszen ez az egyetlen olyan módszer, mely képes a terhelésről egyértelmű, megbízható képet adni. Minden vendégem a Polar pulzusmérőinek komfortját elvezheti.

Táplálkozási tanácsadás

A céljaid lehető leggyorsabb eléréséhez nem elegendő csak a testmozgás. A megfelelő sporttáplálkozással jelentősen felgyorsítható a folyamat. A konzultáció alkalmával megismerheted az egészséges táplálkozásra való áttérés alapvető lépéseit, szabályait.

Ajándékcsomag

Ha első alkalommal veszed igénybe a szolgáltatásaimat, akkor a csomaghoz exkluzív ajándékcsomagot kapsz, mely segít elindulni az egészségesebb élet felé vezető utadon.

10% kedvezmény

A teljesárú arany csomag megvásárlásakor egyszeri, 10%-os kedvezményt kapsz, melyet a következő arany-, ezüst- vagy bronz csomagodhoz használhatsz fel.

A csomag ára

16 alkalmat tartalmazó csomag, melyből 4 ajándék

40.000.-*

2.500.-/alkalom*

*az árak forintban értendők!

Nézd meg további szolgáltatásaimat is!