Bronz csomag

8 ALKALOM

A bronz csomag egy 8 alkalmat tartalmazó, 4 hetes program, mely az első alkalommal egy személyes konzultációval, állapotfelméréssel, táplálkozási tanácsadással kezdődik, és az utolsó alkalommal egy a programot lezáró részletes kiértékeléssel zárul. Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik még csak most kezdenek el mozogni, vagy akik már rendszeresen sportolnak,, viszont szükségük van azon kívül támogatásra, iránymutatásra.

ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Ahhoz, hogy tudjam, hogy merre induljunk el, szükségem lesz egy alapos állapotfelmérésre. Sort kerítünk a méretvételre, valamint az általános erőnlétedet is felmérem a megfelelően személyre szabott edzésprogramod összeállításához.

PULZUSMÉRÉS

Minden egyes edzésem pulzuskontrollált, hiszen ez az egyetlen olyan módszer, mely képes a terhelésről egyértelmű, megbízható képet adni. Minden vendégem a Polar pulzusmérőinek komfortját elvezheti.

TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS

A céljaid lehető leggyorsabb eléréséhez nem elegendő csak a testmozgás. A megfelelő sporttáplálkozással jelentősen felgyorsítható a folyamat. A konzultáció alkalmával megismerheted az egészséges táplálkozásra való áttérés alapvető lépéseit, szabályait.

AJÁNDÉKCSOMAG

Ha első alkalommal veszed igénybe a szolgáltatásaimat, akkor a csomaghoz exkluzív ajándékcsomagot kapsz, mely segít elindulni az egészségesebb élet felé vezető utadon.

10% KEDVEZMÉNY

A teljesárú arany csomag megvásárlásakor egyszeri, 10%-os kedvezményt kapsz, melyet a következő arany-, ezüst- vagy bronz csomagodhoz használhatsz fel.

A CSOMAG ÁRA

18 alkalmat tartalmazó csomag, melyből 4 ajándék

24.000.-*

3.000.-/alkalom*

*az árak forintban értendők!

Nézd meg további szolgáltatásaimat is!