Edzés

Személyi edzés

Mind tudjuk, hogy az egészséges életmódnak két fő alappillére van. Egyrészt a rendszeres testmozgás, másrészt pedig a megfelelő, helyes táplálkozás. Az egyik a másik nélkül bizony nem ér sokat. Ha csak az egyiket követjük, akkor előfordulhat, hogy a fejlődés vagy nagyon kis mértékű lesz, vagy nagyon lassú ütemű.

Annak édekében, hogy a legjobb eredményt elérd, feltétlenül szükséges egy olyan képzett társ, aki végigkísér az átalakulásodhoz szükséges utadon.

Ez a társ a személyi edző.

Az edzéseim alkalmával minden figyelmemet rád fordítom, hogy elérd célodat, edzünk akár az edzőteremben, a szabadban, vagy akár az otthonodban. Azok az alkalmak, amelyeken részt fogsz venni, nem csak egyszerű edzések, tanácsadások, hanem egy komplett tanfolyam, melynek segítségével a későbbiekben önállóan is helyt fogsz állni, ha vége a közös programnak.

Személyi edző az otthonodban!

Sok vendégemmel beszélgettem arról, hogy hol szeretnek leginkább edzeni, és egyre többen preferálják az otthoni személyi edzést. Ha te sem szereted a zsúfolt edzőtermeket, de a szabadban sem mozogsz szívesen, akkor akár az otthonodban is van lehetőséged igénybe venni a szolgáltatásaimat, így kényelmesen is végezhetünk teljesértékű edzéseket!