Ezüst csomag

12 alkalom

Az ezüst csomag 12 alkalmat tartalmazó, 4 hetes program, mely az első alkalommal egy személyes konzultációval, állapotfelméréssel, táplálkozási tanácsadással kezdődik, és az utolsó alkalommal egy a programot lezáró részletes kiértékeléssel zárul.

ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Ahhoz, hogy tudjam, hogy merre induljunk el, szükségem lesz egy alapos állapotfelmérésre. Sort kerítünk a méretvételre, valamint az általános erőnlétedet is felmérem a megfelelően személyre szabott edzésprogramod összeállításához.

Pulzusmérés

Minden egyes edzésem pulzuskontrollált, hiszen ez az egyetlen olyan módszer, mely képes a terhelésről egyértelmű, megbízható képet adni. Minden vendégem a Polar pulzusmérőinek komfortját elvezheti.

TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS

A céljaid lehető leggyorsabb eléréséhez nem elegendő csak a testmozgás. A megfelelő sporttáplálkozással jelentősen felgyorsítható a folyamat. A konzultáció alkalmával megismerheted az egészséges táplálkozásra való áttérés alapvető lépéseit, szabályait.

.

AJÁNDÉKCSOMAG

Ha első alkalommal veszed igénybe a szolgáltatásaimat, akkor a csomaghoz exkluzív ajándékcsomagot kapsz, mely segít elindulni az egészségesebb élet felé vezető utadon.

10% KEDVEZMÉNY

A teljesárú arany csomag megvásárlásakor egyszeri, 10%-os kedvezményt kapsz, melyet a következő arany-, ezüst- vagy bronz csomagodhoz használhatsz fel.

A csomag ára

12 alkalmat tartalmazó csomag, melyből 2 ajándék

33.000.-*

2.750.-/alkalom*

*az árak forintban értendők!

Nézd meg további szolgáltatásaimat is!